Снимка Булфото, архивГоляма катастрофа край Пазарджик отне човешки живот Жена е

...
Снимка Булфото, архивГоляма катастрофа край Пазарджик отне човешки живот Жена е
Коментари Харесай

Ккатастрофа между два леки автомобила и трактор край Пазарджик отне човешки живот

Снимка Булфото, списък

Голяма злополука край Пазарджик лиши човешки живот 

Жена е умряла при тежка злополука в Пазарджишко, оповестиха от ОДМВР – Пазарджик. Сигнал за случилото се e бил подаден към 15:00 часа. Трагичният случай е станал на пътя сред селата Драгомир и Тополи дол, написа.

Незабавно към мястото били ориентирани автопатрули на „ Пътна полиция ”, аварийно-спасителен автомобил на пожарната и кола за спешна помощ на „ Спешна помощ ”. Пристигайки на мястото, органите на реда открили, че, движейки се от село Драгомир в посока село Тополи до, 70-годишен пазарджиклия се е блъснал с лек автомобил Renault в задната част на спрелия пред него Opel.

Леката кола се e завъртяла и e последвал непряк удар в идващия насреща трактор. Водач на Opel-а бил 70-годишен пловдивчанин, а на трактора – 25-годишен мъж от село Черногорово.

В резултат на конфликта е умряла 65-годишната брачна половинка на водача лекия автомобил Renault. Нейният брачен партньор е превозен и настанен под наблюдаване в МБАЛ-Пазарджик без заплаха за живота.

На участниците са взети проби за приложимост на алкохол. Извършен е оглед, формирано е досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР